Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]За пореден абсурд при закупуването на пътните такси, алармират

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgЗа пореден абсурд при закупуването на пътните такси, алармират
Коментари Харесай

Потърпевши алармират: Плащаме годишна винетка, но парите отиват при друг номер - връщане няма

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

За следващ парадокс при закупуването на пътните такси, сигнализират фенове на Нова тв. В момента е пикът на винетките, напомни водещата Ади Радева в предаването " Здравей, България " по Нова тв. 

Млада жена си платила 97 лв. за годишна винетка, с правилно попълнени данни, само че системата издала фиш на различен регистрационен номер, излиза наяве от репортажа. 

Ирена влезнала в сайта на тол системата. При заплащането обаче забелязала, че пътната такса е издадена на различен регистрационен номер, друг от прелюдия от нея.

" След като преведох сумата пари, излезе различен номер. Ти нямаш видимост на данните, които си въвел. "

От пътната организация оповестяват, че отговорността е нейна.

" Чувствам се излъгана, желая да ми бъдат възобновени парите. ", изяснява пострадалата.

От скрийншотите се вижда, че в началото въведеният номер и този в системата са разнообразни. Няма тайм маркери, изясняват експерти. Обяснението е, че е допустимо системата да е въвела авансово запаметен номер от кеш памет. Това не било бъг.

Парите не могат да бъдат възобновени, тъй като там няма човешка интервенция, изясняват екпертите. Друга възможност е да е била прекратена самата транзакция и данните да бъдат сменени с предходни. Не са дава опция да се поправят данните, това е пропуск в програмата, изяснява IT експерт.

Трябвало да се внимава с попълване на полетата в уеб страницата, другояче стикерите са невалидни. При бързане преди пътешестване е допустимо да се вкара различен номер, при неточност не може да се върнат парите, трява да се заплати още веднъж. Някои водачи даже не знаят, че са останали без влиден стикер.


 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner (преди 3 секунди) Рейтинг: 126 | Одобрение: -19 За парцали от мола има пари, нали? Да заплаща отново! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS, BRANDED RETRO SUITS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР